Title Image

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ή e- POSTER

Οι Σύνεδροι που επιθυμούν να παρουσιάσουν εργασία στο συνέδριο σε μορφή Προφορικής Ανακοίνωσης ή e-Poster παρακαλούνται να υποβάλλουν το αργότερο μέχρι τις 14 Απριλίου 2024 την περίληψη της εργασίας τους on line. Η κάθε εργασία θα πρέπει να είναι έως 500 λέξεις, συμπεριλαμβανομένων των τίτλου, συγγραφέων και τμημάτων. Στο online σύστημα θα πρέπει να επιλεχθεί ως προτιμητέος τύπος παρουσίασης προφορική ή e-Poster και να επισυναφθεί ένα αρχείο σε μορφή .doc (Word file) που να περιλαμβάνει ΜΟΝΟ τα κάτωθι τηρώντας το όριο των 500 λέξεων:

  1. Tον τίτλο της εργασίας
  2. Τους συγγραφείς
  3. Το Τμήμα & το Ίδρυμα καθώς και την πόλη προέλευσης του κάθε συγγραφέα
  4. Την Περίληψη της εργασίας. Για την μορφή της περίληψης παρακαλείστε να ακολουθήσετε την εξής δομή:
    • Εισαγωγή & Σκοπός
    • Μέθοδοι
    • Αποτελέσματα
    • Συμπεράσματα

Ο υποβάλλων συγγραφέας θα ενημερωθεί γραπτώς για την αποδοχή, της εργασίας καθώς και τον τύπο παρουσίασης μέχρι την 1 Μαϊου 2024. Με την αποστολή των εργασιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση η καταβολή του ποσού εγγραφής του συγγραφέα που ανακοινώνει την εργασία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Οι περιλήψεις των εργασιών που θα γίνουν αποδεκτές από την Επιστημονική Επιτροπή, θα συμπεριληφθούν στο τελικό πρόγραμμα & βιβλίο περιλήψεων του συνεδρίου.

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι προφορικές ανακοινώσεις θα παρουσιαστούν στο συνέδριο σε ειδική συνεδρία που θα ανακοινωθεί στο επιστημονικό πρόγραμμα. Η διάρκεια κάθε προφορικής ανακοίνωσης θα είναι 10’ συμπεριλαμβανομένης της συζήτησης. Ο χρόνος θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά.

e-POSTERS

Τα e-posters θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου σε οθόνη στον χώρο του συνεδρίου και θα παρουσιαστούν από τον παρουσιάζοντα συγγραφέα την ημέρα/ώρα που θα ενημερωθεί γραπτώς από την Οργανωτική Επιτροπή.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Στα πλαίσια του συνεδρίου η Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας προκηρύσσει 3 βραβεία για τις 3 καλύτερες εργασίες που θα κατατεθούν για παρουσίαση των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του συνεδρίου.